وکیل دعاوی کیفری در یزد : دعاوی کیفری اگر به طور درست پیگیری نشوند قطعاً مسئولیت های زیادی را ایجاد خواهند کرد. بنابراین هرگونه طرح شکواییه و یا دفاع از مشتکی عنه باید مستند باشد تا با مواردی همچون قرار منع تعقیب روبرو نشوید. بر همین اساس برخی از پرکاربردترین عناوین کیفری که به طور صحیح توسط عرف شناخته نشده اند را برایتان توضیح می دهیم. شناختن این عناوین و دانستن نحوه طرح آنها به شما کمک میکند تا از هرگونه مسئولیت های قانونی در امان بمانید.پس در این نوشته ابتدا به بررسی دعاوی کیفری و سپس راهنمایی های لازم جهت انتخاب بهترین وکیل دعاوی کیفری در یزد خواهیم پرداخت.
مهم ترین دعاوی کیفری یزد
دعاوی یزد در بخش کیفری شامل بخش های متعددی میشود که هر کدام حائز اهمیت هستند. اما برخی از عناوین کیفری دارای اهمیت بیشتری بوده و پرونده های بیشتری از دادگاه های کیفری را به خودشان اختصاص می دهند. این پرونده ها غالباً زمانی که توسط اشخاص حقیقی طرح میشوند همگی به یک نتیجه می رسند که قرار منع تعقیب است. اشتباهاتی که اشخاص حقیقی و حقوقی در مطرح کردن پرونده هایشان انجام میدهند باعث دریافت نتیجه نامطلوب از دادگاه می شود. بنابراین اشخاص حقیقی و حقوقی برای رسیدگی به پرونده هایشان باید از یک وکیل کمک بگیرند.
تمام دعاوی کیفری باید با مشورت گرفتن از یک وکیل مطرح شوند. اگر بدون کمک گرفتن از یک وکیل اقدام به طرح شکایت کنید امکان دارد که مسئولیت های قانونی در آینده برایتان ایجاد شود. مثلاً امکان دارد که عنوان درستی را در تنظیم شکواییه انتخاب کرده باشید اما این موضوع در دادگاه اثبات نشود. نهایتاً مشتکی عنه خواهد توانست که شکایتی را علیه شما مطرح کرده و اعاده حیثیت بنماید. برخی از مهمترین عناوین کیفری عبارتند از:
- سرقت حدی
- سرقت تعزیری
- خیانت در امانت
- کلاهبرداری
- نزاع و ایراد صدمه جسمانی
- توهین و افترا
دعاوی کیفری پرتکرار باید چگونه مطرح شوند؟
طرح کردن دعاوی کیفری باید مطابق با نص قانون باشد. مسائل کیفری منحصر به قانون می باشند و نمی توان بدون درنظر گرفتن آن، اقدام به طرح هرگونه شکایت کرد. زمانی که می خواهید از فردی به هر نوع اتهامی شکایت کنید باید این اتهام، قانونی باشد و اگر نه به نتیجه نخواهد رسید. به طور مثال زمانی که هر شخصی بدون کسب اجازه از شما اقدام به ضبط صدایتان می کند می توانید از او شکایت کنید. حالت های بیشمار دیگری وجود دارند که هر کدام جرم محسوب شده و می توانید مطابق قانون، شکایت خود را مطرح کنید. بنابراین طرح هرگونه شکایت کیفری باید با درنظر گرفتن قانون باشد. البته بعضی موارد حقوقی وجود دارند که می توانند جنبه ی کیفری داشته باشند.
چگونه حقوق اشخاص اعاده می شود؟
حقوق اشخاص در دعاوی کیفری زمانی اعاده می شود که جرم در دادگاه به اثبات برسد. رسیدگی در دادگاه باید تمام مراحل خود را طی کند و بنابراین تصور نکنید که رای بدوی به منزله پایان مراحل دادرسی است. اجازه دهید از یک مثال استفاده کنیم تا بهتر توضیحات خود را ارائه کنیم. فرض کنید که شخصی اقدام به ثبت شکایت توهین یا افترا از شخص دیگری نموده است. شاکی در حالت اخیر باید مدارک خویش را جمع آوری نموده و ضمیمه شکواییه نماید تا پرونده ی او بررسی شود. پس از بررسی و جمع آوری سایر ادله در دادسرا، پرونده به دادگاه ارسال شده و مراحل رسیدگی آغاز می شود. در نهایت پس از صدور رای، شاکی می تواند به حقوق خود برسد.
مقاله در حال تکمیل ...
برای موفقیت در پرونده های حقوقی و کیفری ، وجود تخصص لازم و ضروری می باشد. اما یک مورد ضروری تر ، وجود تمرکز و دقت در بررسی پرونده ها ، مطالعه بدون وقفه و تطبیق موضوعات مورد نظر با قوانین جاری ، شناخت طرفین دعوا به خصوص طرف مقابل دعوای ما و خلاصه کلام وقت گذاشتن برای پرونده قبل از جلسه دادرسی و یافتن بهترین راه جهت دفاع و به سرانجام رساندن به نحو مطلوب پرونده موکل و در صورت لزوم همراهی و پیگیری بعد از صدور رای می باشد. در همین راستا افتخار من ، مریم شایق ، وکیل پایه یک دادگستری و کارشناس ارشد حقوق خصوصی به عنوان یک وکیل جوان و مستقل در یزد ، سرپرستی و همکاری با یک تیم حقوقی متخصص شامل تعدادی از وکلا و حقوقدانان با تجربه در زمینه کارهای مختلف می باشد.امید است که با بهره گیری از دانش و تخصص های مختلف ، بهترین نتیجه و پاسخ را به اعتماد شما عزیزان و موکلین گرامی بدهیم.
آدرس دفتر : یزد ، میدان مهدیه ، ابتدای بلوار منتظر قائم ، جنب برنج عیاران ، طبقه فوقانی مبل آس ، تلفن : 09122026205